Ramen & Deuren: aluminium of PVC?

Aluminium

Hercules - Hercules is een 3 kamer raam- en deursysteem uit hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua isolatiewaarde en stabilitiet. Het is verkrijgbaar in verschillende profielen zoals vlak, Linea en Planea

Hermes - Standaard 3-kamer profiel, heeft langs de buitenzijde een retro vormgeving, perfect harmoniërend met traditionele bouwstijlen.

Hestia - Hestia is een geïsoleerd systeem uit hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifelementen met Euronutbeslag. Alle kader- en vleugelprofielen zijn 3-kamer profielen die garant staan voor een verhoogde stabiliteit en isolatiewaarde.

Kolos - Kolos HI is het eerste hyperisolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde Spidertechnnology® van Blyweert Aluminium. Een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en stevigheid zijn typische kenmerken van Kolos HI.

Triton HI - Triton HI is een driekamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua stabilitiet gecombineerd met een zeer hoge isolatiewaarde. Speciaal ontworpen kunsthars connectprofielen kunnen rondom de raamelementen geplaatst worden om elk risico op koude bruggen via de luchtspouw in de muren te vermijden en een vlotte bouwaansluiting en plaatsing te garanderen.

PVC

Zendow
De voordelen op een rijtje. Duurzaam (ver)bouwen met zendow spaart niet alleen het milieu, ook uw portefeuille vaart er wel bij. De uitstekende isolerende eigenschappen en het duurzame karakter van zendow pvc-ramen en -deuren doen de energiefactuur gevoelig dalen. Bovendien reiken de verschillende overheden, netbeheerders en steden/gemeenten van dit land tal van premies uit voor energiebesparende investeringen. Zo doet u nog meer uw voordeel als u een zendow raam- of deursysteem plaatst.

DEUCtone: bekijk hier het kleurengamma of experimenteer met de kleurensimulator.

 

Site Map | Privacy Policy | Contacteer Ons | © 2010 SMITSCONSTRUCT